Serenity

Deze samenstelling is voor het kalmeren van zenuwen of emoties

 

Geschikt voor:
Aromatisch - Verdamp in een diffuser.  Doe 1 druppel in de palm van je hand, wrijf de palmen over elkaar, maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen en inhaleer diep. Verstuif om ontspanning en afname van stress te bevorderen.  Plaats in een aromatische ketting ter vermindering van stress door de dag heen.
Op de huid - Verdun en gebruik plaatselijk, onder voetzolen, in de nek of de rug, op het hart of op reflexpunten.  Breng aan onder de voeten voor het slapen om zo te ontspannen. Doe 2 a 3 druppels in een warm bad met badzout.

 

Fysiek:
Stress vormt een belangrijke bijdrage aan ziekten en aandoeningen. Men schat dat meer dan 90% van alle bezoeken aan professionals in de gezondheidszorg gerelateerd is aan stress. Serenity heeft een kalmerend en ontspannend aroma dat de ziel verzacht. Creëert een veilige haven na de dagelijkse stress. De essentiële oliën in deze samenstelling zijn zorgvuldig gekozen. Ze verminderen spanningen, kalmeren emoties en geven een vredig gevoel. Serenity is de perfecte samenstelling om te verstuiven voor het slapen gaan en bevordert een rustgevende slaap, kalmeert rusteloze kinderen en baby’s. Hij helpt de zorgen en stress te verminderen die zo velen van ons ervaren. 

 

Emotioneel:
Serenity heeft een krachtig effect op het hart en kalmeert gevoelens van angst, vijandigheid, boosheid, jaloezie, razernij en weerstand. Hij helpt je om anderen te vergeven voor de pijn die ze je bezorgd hebben. Hij verzacht je hart en zorgt ervoor dat kritiek en oordelen verdwijnen. Wanneer je te veel van anderen verwacht, helpt Serenity je gevoelens van perfectie en hoge verwachtingen los te laten. Hij steunt je in het ontwikkelen van zachtheid en compassie en het besef dat niemand perfect is of hoeft te zijn. Daardoor kun je je eigen aandeel weer bekijken in plaats van anderen de schuld te blijven geven.
Serenity brengt je in contact met de kwaliteiten van liefde, openheid en ontvankelijkheid. Hij helpt de emotionele wonden van het hart te helen en daardoor de liefde weer vrij te laten stromen. Hij versterkt de tederheid en liefde in iedere relatie en helpt je om je hart heel te houden tijdens het proces van vergeving.

 

Ingrediënten van deze mix:
Lavendel, marjolein, kamille, Ylang Ylang, sandalwood en vanille

 

 

Voorzichtig!

Deze olie kan NIET ingenomen worden.

Buiten bereik van kinderen bewaren. Voor kinderen deze olie ALTIJD verdunnen als je deze op de huid aan wilt brengen.

Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts.

Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen.

Olie

€ 4,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1