Wandelcoach en hypnotherapeut

Toby Zeeman

Mijn kracht is jou in je kracht zetten!

 

 

Het is mijn missie om mensen door middel van persoonlijke groei hun eigen kracht te laten ervaren, waardoor ze verder kunnen met het realiseren van hun doelen/dromen. Ik wil mensen in hun kracht zetten, ze hun eigen talenten laten ontdekken. Samen op stap naar mooie doelen en dromen.

 

Tijdens alle opleidingen die ik heb gedaan, heb ik mezelf goed leren kennen. Met deze kennis wil ik graag anderen helpen. Ik wil je een opstapje bieden voor een mooie toekomst. Er is namelijk altijd een andere weg, een andere keuze mogelijk. Onderweg kijken we samen welke weg jij wilt bewandelen in de toekomst. Het leven is net een boek. Misschien is deze wat beschadigd, maar het is aan jou om de volgende pagina om te slaan en te beginnen aan een nieuw verhaal. Hierbij ondersteun ik je graag.

 

Naast coach en hypnotherapeut ben ik al meer dan 30 jaar leerkracht in het basisonderwijs waar ik de leerlingen begeleid naar hun eigen kunnen, hun eigen kracht. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn 2 honden, waarmee ik diverse wegen bewandel in de natuur.

 

Opleidingen

- NLP Practitioner

- NLP Master

- Mental Health Coach

- Train de Trainer

- Trainersopleiding ABNLP

- Trainer Quantum Touch

- Coördinator Hoogbegaafdheid

- Internationaal Register Hypnotherapie