Quantum Touch

 

Wat is Quantum Touch?

Quantum Touch is een techniek waarbij je leert om te focussen en de levenskracht-energie te versterken.

Deze energie wordt ook wel Prana, Chi of Manna genoemd. Dit wordt gecombineerd met verschillende soorten ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken.

 

De behandelaar creëert hierdoor een hoog trillingsveld rondom een verstoorde plek. Deze hoogfrequente trilling zet de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) in werking; daar waar het lichaam het nodig heeft.

 

Quantum Touch spoort het lichaam (met name botten en gewrichten ) aan om hun oorspronkelijke stand weer in te nemen. Hierdoor ontstaat ontspanning in het gehele gebied en dat levert vaak meteen vermindering van klachten op.

Quantum Touch wordt veel toegepast bij behandeling van de heupen, de rug, de nekwervels enz. Maar ook voor pijn, emotionele en psychische problemen is QT een prima behandeling.

 

 

Let op, deze behandeling wordt op een andere locatie gegeven!

Zie contactpagina.

Disclaimer

Quantum Touch is niet geschikt of bedoeld als vervanging voor acute medische interventie. Quantum Touch is een gereedschap of middel, niet het enige middel. Quantum Touch sluit geen enkel ander middel uit. Indien je wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen jou en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline. 

De Quantum Touch therapievorm neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie. Quantum Touch therapeuten onthouden zich van uitspraken doen over behandelingen, medicatie of interventies van andere disciplines; d.w.z. doen geen uitspraken over vakgebieden buiten Quantum Touch en hebben niet de intentie om een andere behandeling, interventie of medicatie te doorkruisen. 

Hoewel Quantum Touch fantastische resultaten heeft opgeleverd is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt.

Jij blijft ten alle tijden persoonlijk verantwoordelijk voor je eigen gezondheid en voor wat je met Quantum Touch doet en verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de trainer, de therapeut of de mensen die het gepatenteerd hebben of uitgevonden.