Purify

Reinigend. De verfrissende geur roeit snel onaangename geuren uit en zuivert de lucht en de omgeving. Helpt een persoon om toxische emoties kwijt te raken en geeft energie doordat de negatieve ballast verdwijnt.

Geschikt voor:
Aromatisch - Verdamp in een diffuser of doe 1 druppel in de palm van je handen, wrijf de palmen over elkaar, maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen en inhaleer diep.
Op de huid - Verdun en gebruik plaatselijk, onder de voetzolen, in de nek of op de rug, op het hart of op reflexpunten.

Fysiek:
Purify is een formidabele samenstelling van essentiële oliën die ontwikkelt is om nare geurtjes en andere verontreinigende stoffen op een natuurlijke wijze te elimineren, zonder giftige toevoegingen. De verfrissende geur roeit snel onaangename geuren uit en zuivert de lucht en de omgeving. Ook toepasbaar op de huid.

Emotioneel:

Deze reiniger helpt een persoon om toxische emoties kwijt te raken en zich weer schoon te voelen. Hij geeft energie doordat de negatieve ballast verdwijnt. Ideaal voor als je het gevoel hebt vast te zitten in oude emoties of negativiteit. Hij zorgt ervoor dat je oude patronen en gewoonte los kunt laten. Een goed hulpmiddel voor oude emoties zoals angst, haat en andere negatieve emoties.
Verdamp deze olie in een diffuser en er ontstaan vanzelf mooie emotionele openingen. Purify haalt de negatieve sfeer uit ruimten en zorgt ervoor dat je niet langer door de bril van het verleden naar dingen kijkt.  Om te kunnen helen is het doorleven van oude emoties noodzakelijk. Purify helpt je om ze daarna ook los te laten. Purify steunt ons om het oude los te laten zodat we open kunnen staan voor het nieuwe in ons leven.

Ingrediënten van deze mix:
Lemon, Lime, Siberian Fir, Citronella, Melaleuca en Cilantro.

Voorzichtig!

Deze olie kan NIET ingenomen worden.
Buiten bereik van kinderen bewaren. Voor kinderen deze olie ALTIJD verdunnen als je deze op de huid aan wilt brengen.
Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts.
Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen.

*Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen.

Olie

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1