Console

Bevordert het loslaten van verdriet en zorg. Stimuleert het gevoel van hoop en veiligheid. Console bevordert gevoelens van geruststelling en hoop en neutraliseert gevoelens van rouw, verdriet en hopeloosheid.

 

Geschikt voor:
Aromatisch - Verdamp in een diffuser of doe 1 druppel in de palm van je hand, wrijf de palmen over elkaar, maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen en inhaleer diep.
Op de huid - Gebruik plaatselijk (eventueel verdund), onder voetzolen, in de nek of op de rug, op het hart of op reflexpunten.


Emotioneel:
Console is speciaal voor hen die behoefte hebben aan emotionele ondersteuning. De olie helpt om gevoelens van emotionele pijn los te laten na een periode van stress of trauma. Console bevordert gevoelens van geruststelling en hoop en neutraliseert gevoelens van rouw, verdriet en hopeloosheid. Wanneer je het gevoel hebt dat er een storm raast in je hart of je hoofd, of wanneer je merkt dat je de emotionele pijn,  angsten en opwinding van binnen niet kwijt kunt raken, helpt Console je. Console bevat essentiële oliën van bloemen en bomen die je helpen de deur van verdriet te sluiten en je eerste stappen te zetten naar een hoopvol pad richting emotioneel herstel. 

 

Ingrediënten van deze mix:
Frankincense, Patchouli, Ylang Ylang, Labdanum, Amyris, Sandalwood, Rose en Osmanthus.

Voorzichtig!

Deze olie kan NIET ingenomen worden.

Buiten bereik van kinderen bewaren. Voor kinderen deze olie ALTIJD verdunnen als je deze op de huid aan wilt brengen.

Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts.

Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen.

Olie

€ 13,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1