Cheer

Deze blend heeft een opbeurende samenstelling en bevordert een vrolijke houding en positiviteit.

 

Geschikt voor:
Aromatisch - Verdamp in een diffuser of doe 1 druppel in de palm van je handen, wrijf de palmen over elkaar, maak een kommetje van je handpalmen over je neus heen en inhaleer diep.  Verdun en gebruik plaatselijk, onder de voetzolen, in de nek of op de rug, op het hart of op reflexpunten.

 

Fysiek:
De afzonderlijke oliën hebben ieder een warme en upliftende werking. Samen vormen ze Cheer. Een olie die je helpt om gevoelens van optimisme en vrolijkheid weer te ervaren. De samenstelling is zo gekozen vanwege de warme en upliftende eigenschappen van de afzonderlijke oliën. Ieder mens komt in zijn leven wel een periode tegen waarin de levensvreugde op de proef wordt gesteld. Dan kan Cheer helpen!  Deze combinatie geeft je het gevoel van positieve energie weer terug als je je down voelt. Door de vrolijke geuren klaart zelfs de somberste dag weer op. Dus hou vol! Na regen komt zonneschijn.

 

Emotioneel:
Wanneer je langdurig een zware last hebt gedragen en  je even niet meer weet hoe je de zwaarte kwijt kunt raken, kan Cheer je helpen om weer hoop te krijgen en de kracht om dingen te veranderen.
Het helpt tegen negatieve emoties: uitgeput, hopeloos, geen lol meer in het leven, zwaar, somber, gebrek aan interesse, verveeld. Zorgt voor positieve emoties: hoopvol, ontspannen, vol vertrouwen, vol plezier, zeker.

 

Ingrediënten van deze mix:
wilde sinaasappel, kruidnagel, anijs, melissa, geraniumsoort, nootmuskaat, vanille, gember en kaneel.

 

Voorzichtig!

Deze olie kan NIET ingenomen worden.

Buiten bereik van kinderen bewaren. Voor kinderen deze olie ALTIJD verdunnen als je deze op de huid aan wilt brengen.

Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts.

Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen.

 

 

*Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen.

Olie

€ 8,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1